Sybrand

“On the LHBTQIA+ map you are....HERE”

Fairy Jungle

#lost #inlove

In Shakespeare’s “A Midsummer night's dream” raken twee koppeltjes elkaar kwijt in een magisch bos. In de schaduwen van de bomen worden alle verhoudingen overhoop gegooid en uiteindelijk komt iedereen anders uit het bos tevoorschijn dan ze erin gingen. Wat voor Shakespeares tijd een bos was, is eeuwen later tot een oerwoud uitgegroeid. Vroeger was het voldoende om in de spiegel te kijken om te weten wie je was, tegenwoordig heb je een eindeloze waaier van mogelijkheden. Makkelijk om je eigen kleurtje te hebben; moeilijk om je eigen kleurtje te vinden. Jezelf vinden was misschien wel nooit zo moeilijk als je zoveel opties hebt, zeker als je aan het begin staat van de boswandeling. Omdat het makkelijk is het bos in te gaan, maar heel wat anders om er weer uit te komen, gaat Opera Compact met jou een routekaart maken. Niet om zo snel mogelijk uit het bos te komen, maar om de “You Are Here”-stip te zetten. En als je dan wilt verdwalen: be our guest bij onze “Fairy Jungle”.

Deze voorstelling werd gemaakt in samenwerking met docenten van Theaterschool De Zuiderlingen, die met jongeren een workshop verzorgden voor imput voor Fairy Jungle.

Gespeeld door Eva Custers en Tim Stoter!

Deze educatievoorstelling is geschikt voor alle pubers vanaf 12 jaar en kan geboekt worden door scholen, maatschappelijke organisaties en instanties.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Impuls Jongeren regeling van de Gemeente Maastricht.

Speellijst

17 april 2024

19:30

't Magisch Theatertje Maastricht

onderdeel van het Zuiderlingen Festival

Website locatie